Katja Helena

“Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.” Don McCullin

Huikeaa, että olet löytänyt sivuni ja kuvani! Olen Katja, kahden pienen tyttären äiti ja valokuvaaja Espoosta. Rakastan valokuvia, taidetta ja kaikkea estetiikkaan liittyvää.

Tarinani valokuvaajaksi ryhtymiseni taustalla on varmasti hyvin klassinen. Jo pienestä pitäen olen lumoutunut valokuvista ja niiden kerronnallisuudesta, voimasta, ja hetkellisyydestä. Mummilastakaan ei lähdetty ikinä ennen kuin oli katsottu kaikki valokuva-albumit läpi, aina uudestaan ja uudestaan. 

Myöhemmin teini-ikäisenä haaveilin valokuvaajaksi ryhtymisestä, mutta polku veikin ihan toiseen suuntaan. Lapsen syntymän myötä valokuvaus palasi  elämääni entistä voimakkaammin ja tajusin, että sitä haluaisin oikeasti jatkossa työkseni tehdä. Kypsyttelin ajatusta muutaman vuoden ja päätin hakea opiskelemaan valokuvausta ja hakemaan varmistusta haluamalleni tielle. 

Tavoittelen kuviini sielukkaita ilmeitä, nopeasti vilahtavia hymyjä, onnellisuuden tunteita ja oikeita, aitoja hetkiä. Estetiikka ja harmonia kuuluvat kuviini aina.

Kuvaan mieluusti miljöössä ja/tai asiakkaan kotona. Ota yhteyttä niin bookataan teillekin kuvaus! 

Menu